sourze.se

P.O.P.

prodigies of peace - i’m playing for a better day

vaknar. man tömmer soporna i kvarteret nattugglan. under grådis och regntung morgonluft står en man i gul overall och vakar över maskinarbetet. i stefans gamla t-shirt står jag på balkongen med rufsigt hår och trötta ögon och tittar på. styva bröstvårtor. det finns inte en enda längtan i hela mig.

naked in the rain with a killer whale
i can taste the salt when i lick his tail

de rensar bort det gamla ruttna. det som börjat lukta redan, påsar av skit som spruckit här och där. och efteråt sprutar de soptunnorna rena från spår av den gamla tiden. jag går in och gör en kopp kaffe. igår kom jag över honom, tänker jag när jag ser mig i hans t-shirt i hallspegeln. igår rensade jag bort den gamla tiden.

should have lied i’m such a fool
my eyes could never never never keep their cool

but i showed you. jag är ny i kvarteret nattugglan. jag sover om nätterna. jag vaknar när man tömmer sopor. och längtan finns inte mer.

hans mejl.

hello young woman that i love
pretty punk rock mamma that i’m thinking of
hold me naked if you will
in your arms in your legs in your pussy i’d kill
to be with you, to kiss with you, i do miss you
i love you

han skrev att han ville ses.

jag vill inte ses. hit me you can’t hurt me. jag vill inte titta in i ett blått och ett brunt öga, tala till en överläpp med den svagaste pigmentskillnad just där huden är som mjukast, ana bröstet under tröjan och hela tiden undra var min kärlek tog vägen. hit me you can’t hurt me. minnas varje ögonblick han gjorde mig mjuk. minnas varje gång jag blev lealösa köttslamsor i hans händer. minnas hur jag somnade till ljudet av hjärtslag. minnas varje löfte. det går inte. suck my thumb. everybody wanna come get some.

igår rensade jag bort den gamla tiden. jag vill inte ses mer. alla minnen sprutades rena igår och slutade betyda någonting. jag låg i min säng och grät och tänkte i see my heart it’s black and blue att det bästa som kan hända om vi ses igen är att allt det gamla kommer åter:

dödande slag blandade i kärlek, knivhugg utspädda i smekningar. he’s breaking the girl. och jag vill inte ha det längre. the things i said to you were true.

tears on her pretty face
for she has been raped

jag vill inte älska den som slår. det går inte. aldrig mer.

that’s my P. O. P.

-------------

och om eftermiddagen målar jag naglarna med blommor och kommer hem igen. och tar min sista öl i kvarteret nattugglan. och lyssnar på blood sugar sex magic igen och igen och igen och sjunger med och skriker SUCK. MY. KISS. åt alla minnen och tänker att nu när det ändå är så här att jag inte får gifta mig med kiedis så är det tur att jag har min lilla storebror.

mjukis mjukis mjukis mjukis -

oh little brother do you hear me?
have a heart oh come get near me

jag lever.

-------------


det kan bli så här:
månen kommer till stockholm. mesdricka och skitcigg och min hand på hennes hand. två pennor som raspar mot stumt papper och någonstans bakgrundsmusik som spelas utan att egentligen behövas. every woman has a piece of aphrodite. och då uppdateras cryinghypers dagbok. treordare om kuk och knull och skändning. eller om längtan efter en flickvän och kärlek. power of equality. it fills me up like a hollow tree. det finns så mycket att skriva om. och under tiden kan man dricka sig full. och ragga.

step into a heaven where i keep it on the soulside.
girl please me. be my soul bride.

och det kan bli så här:
mjukis kommer till stockholm. tar med lillasyster på fetischklubb och ser på när hon förvandlas till en grotta av jord. mörka svarta jordväggar i hjärtat. och hur hon andas där.
och sedan kan det bli så att lillasyster kryper in i famnen på storebror och pussar hans fingertoppar innan sömnen. säger: du är inte galen, du är bara okonventionell.

he’s a freak of nature and she loves him so.

och när syskonen vaknar går de på mcdonalds och ställer sig med öppna munnar och stirrar på den plats där de stod och kysste varandra och varandras bit&blodsugarmärken efter de vampyrövningar som de hade roat sig med. can i get another kiss from you?

och sedan går de på dova’s för att fira första träffen. och sedan kanske de rullar runt i sängen och gråter och gnider och biter och smeker och rör sig i takt med varandra precis som förut: turning Cherry Pies right into Jam. för att de vill. eller för att de inte vill. eller vi får se. men det kan bli så. kiss me right here on my tattoo.

descending waves of graceful pleasure
for your love there’s no measure

och så kan syskonen planera sitt bröllop face to face. och bita lite på varandra rakt i offentligheten. i don’t care - so what if i bleed?

de slipper iallafall slicka på telefonen bara för att den andra behöver en puss.

...............
lyssna på Red Hot Chili Peppers, Blood Sugar Sex Magic.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 18 jun 2002 13:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: