sourze.se
Artikelbild

Fotbolls-VM - en homodröm i underhållning!

Tänk om killarna skulle byta shorts med varandra efter matchen... suck!

Hade man frågat vad jag tyckte om evenemanget före -98 hade jag väl bara suckat lite blasé och sagt nåt i stil med "Njea, jag tycker nog att fotbollsmatcher är som dålig porrfilm!" Det är roligare att delta än att titta...

Men så råkade jag bänka mig framför en av Frankrikes matcher, och vips, jag var fast! Fotboll på hög nivå hade ju allt. Sexiga män, divor och drama!

Det enda som inte var så kul var väl kläderna. Inte mycket till modevisning och trots att det gått några år så har det knappast blivit bättre. Allt är ju alldeles för pösigt och färgsättningen ska vi inte tala om! Misstänkte ett tag att det kanske måste se ut så för att killarna skulle kunna rycka tag i varandra och på så vis få x-tra poäng, men det har man haft vänligheten att tala om för mig att sånt är inte tillåtet vet domarna om detta?

Det där ska visst var ett så stort problem, ryckandet alltså, att man haft förslag om att tröjorna skulle göras i så dålig kvalitet att de gick av i handen på förövarna. Tycker jag låter prima! Då skulle man få se lite mer hud. och eftersom det inte skulle vara så mycket kvar av tröjorna skulle killarna vara tvungna att byta shorts med varandra vid matchens slut... suck!

När vi ändå är inne på regler tycker jag att man skulle kunna skippa domarna och införa en jury. Små detaljer som straffar, hörnor och off hit och dit skulle kunna få avgöras av kameror gärna riktigt nära och lite mer underifrån, tack! och juryn skulle kunna ägna sig åt att ge poäng för stil, kläder, hår och snyggaste spelarna. Och om det skulle sluta lika kunde tränarna vara jokrar. Då skulle Lagerbäck och Söderbergs med sin "gubbar på campingsemester"-look ligga risigt till. Call me och Ulrika old fashion men då tycker jag att Svennis ligger bättre till med sin stiliga "older playboy on Bondstreet"-look!

När det gäller vilka som jag vill se kyssa segerpokalen är jag so far helt rådvill. Ska jag heja på Italien för att Vieri är så snygg, Frankrike för att vi delar samma pass, Kamerun för att deras tränare är fransk, Sverige för att vi går på samma mark eller England för att Svennis är svensk? Nej det är för tidigt att säga. För precis som i dokusåpor är det först mot slutet som det börjar likna nåt och blir upphetsande att titta på.

Precis som det är med bra porrfilm!


Om författaren

Författare:
Jean-Pierre Barda

Om artikeln

Publicerad: 07 jun 2002 12:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: