sourze.se

Hej!

Hey!

Hej!

En gång till. På engelska.

Hey!

Känns alltid bra att börja med ett sådant. Tre bokstäver. Används det på rätt sätt öppnas dörrar. Hej!

Hej som i hallå, hey som i "kolla hit", HEJ! som i "se upp".

Fler låtar borde börja så. Tänkte på det när jag satt i min röda Opel medan solen vevade ner mina rutor och högerhanden tryckte igång CD-spelaren: "Hey baby Jane, you have been climbing down the drain..." Skruvade upp och tvingade stan att lyssna. Jag blir aldrig vuxen. Sen såg jag en "Hej-CD" framför mig. Måste bränna den snart. Alla låtar måste börja med ordet hej/hey. Docenternas "Det gud inte hör" ska vara med, och Lloyd Cole´s "Hey Rusty". Ge mig gärna tips på fler!

Snart blir man paranoid av att läsa Sourze. Mobbning, gubbslem och snubbar som tror att jag fejkar Alfreds texter. Är det verkligen så att varje touch på mellanslagstangenten är en snyting mellan orden? Bestäm själv. Om du vill känna efter istället så var med i nästa mening. Fick jag in fem pärlor här?

Häromnatten var det färdigmoget. Klart! Lämnade sängen och satt där i kalsonger och T-shirt, framför min polare datorn. Chacka blacka smacka poff! Sista kapitlet i UKK hade flyttat in i Word. Vad bra, nu vet jag hur det slutar, gör det så mycket enklare att skriva in grejerna framför.

Kommer ALLTID att reta mig på de som säger och tycker "Du ska inte tro att du är bättre än jag", och inte FATTAR att det är ju precis det DE tror. Om man fattar är det däremot OK att säga så. Hey! Jag har kanske skaffat mig en åsikt! För jag är helt säker på att jag tycker så... tror jag.

Man mejlar, blir vänner, och så en dag slår det ner. "Undrar hur min vän ser ut!" Är nyfiken i struten, men nu vet jag hur Jesper Nihlén ser ut! I min hjärna har du varit mörkhårig Jeppe, men det var du ju inte. Gillar ditt ansikte ändå ;. Ska bjuda det på en öl nästa gång jag är i Göteborg!

Vet ni att de säljer Bert Karlsson-dockor på Väla Stormarknad i Helsingborg? Hundranittinie spänn. "Walking Pig - gående gris med ljud"!

Korta texter är snabba texter.

Hej!


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 05 jun 2002 16:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: