sourze.se

Grundlösa mobbinganklagelser

Svar till Carola

För det första är dessa två artiklar några som aldrig skulle varit med på Sourze. Carola, min mail-adress finns tydligt utsatt på alla mina artilar och i alla mina kommentarer. Använd DEN nästa gång. Bara för att du ville hänga ut mig blir jag nu tvungen att svara här och måste flexa bort en bit av min arbetsdag. Tack så djävla mycket liksom.

Jag har svarat på Lenas artiklar ett antal gånger tidigare. Detta är INTE - oavsett vad Lena har fått för sig vilket hennes kommentarer tyder på - bara för att det är Lena som skriver. Sådan stor del av mitt liv tar inte Lena upp att jag ägnar tid på att jaga just henne. Om hon - eller du - tror det har ni minst sagt fel... för hon är för mig inte så viktig.

Jag svarar inte på personer utan på artiklar. Slumpen har gjort så att Lena skriver om saker som engagerar mig, alltså är det hennes artiklar jag svarat mest på. Det är inte frågan om någon personförföljelse eller mobbing för det. Jag skiljer på sak och person. Du och Lena verkar dock ha väldigt svårt för detta.

Mina kommentarer inte artiklar till henne har tidigare varit ibland över gränsen elaka. Lena har påpekat detta för mig och jag har anpassat mig.

Vad gäller senaste artikeln verkar dock Lena totalt ha tappat huvudet. När jag först kollade kommentarerna hittade jag en svada från henne som slår den jag själv tidigare använt med hästlängder. Ilskan sprutade och rallarsvingarna haglade. Lena påstår att jag medvetet ljuger om henne. Att jag kommer med personangrepp. Att jag har kallat henne "medelsvenssonspuritanist". Allt detta är helt felaktigt från Lenas sida. Men det har du tydligen missat Carola.

I min artikel "Gör kvinnor till hjärndöda bimbos" finns en felaktighet som gäller Lena. Hon kallade inte människorna för "råvaror". Detta var en felläsning från min sida och jag har medgivit detta för Lena bland kommentarerna. För övrigt finns INGENTING av vare sig personangrepp eller mobbing. Hur ni två har kunnat få det till detta är för mig ett mysterium.

Trots att du säger "Kom nu inte dragandes med..." tänker jag nu göra just det: Kan ni inte tåla kritik, stick inte ut hakan på Sourze! Du kan inte vifta bort det med "Kom nu inte...". Detta är ett DEBATT-forum. Inte ett "Skriv bara snälla saker om mina artiklar för annars blir jag sur"-forum. Din kommentar om ros istället för ris hör inte ens hemma i sammanhanget.

Carola, jag mobbar ingen. Anklaga mig för det igen och jag kommer att bli MYCKET arg. Jag sysslar inte med mobbing. Jag skriver artiklar... påpekar... kritiserar... och ibland påpekar jag saker som för vissa är väldigt besvärande. Och när människor blir pinsamt berörda av dessa, då blir de arga och slår ifrån sig, ofta väldigt häftigt.

Carola, att du tar parti för Lena är trevligt. Jag blir glad när människor stöder varandra. Men du har gått till total överdrift och sväljer det Lena häver ur sig om mig totalt utan urskiljning. Bara för att hon är fly förbannad på mig så betyder inte det att hon har rätt bara för det. Snarare tvärt om... att hon har blivit så ilsk att hon inte hejdar sig själv. Men detta ser inte du... för du försvarar Lena ovillkorligen.

Lena, om du läser det här: Jag är inte ute efter dig. Jag är inte ute efter att ljuga om dig eller skita ned din person. Om jag har skrivit saker som är fel om dig så kan du ta upp det med mig... men gör det på ett civiliserat sätt, inte genom att spruta eld som du hittils gjort. Min mailbox är alltid öppen.

Till er båda, och alla andra som har något att säga till mig direkt: Snacka med MIG först. Kommentarfälten står öppna. Min mail-adress står skriven överallt. Jag står till och med i telefonkatalogen. Mobil- och ICQ-nummer kan ni få direkt bara ni frågar. Men kom INTE med sådana här "du är dum"-artiklar på det öppna forumet det första ni gör. Det gagnar ingen, speciellt inte er själva.


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 31 maj 2002 14:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: