sourze.se

Skrävelsourze

Har eller är Sourze en skrävelsajt där de värsta och perversa har företräde?

Det är visserligen en sporre att vinna pengar för sitt skrivande här och många försöker eftersom de flesta är unga skribenter i behov av fyrk. Det som frapperar mig nu när jag varit med en tid och sett vilka som skriver, är hur de avvikande för att inte säga perversa åsikterna drar till sig läsare. Därför anser jag det som ett plus att ledningen eller vem det nu är som bestämmer vem som ska få den åtråvärda summan inte enbart går efter flest antal läsare.

Som i alla samhällen behövs det styrning och helst en god sådan. Där har ledningen på Sourze ett visst ansvar. Det är inte bara de som får flest läsare utan de som verkligen haft något att föra fram, något konstruktivt, tankeväckande som ger perspektiv över vad som egentligen är orsak bakom verkningarna av allt stoff, som också har en chans.

Därför är det inte alltid rättvisande när de som hörs och syns mest är de allenarådande och tycks ge sajten en image som inte helt stämmer när man går på djupet. Pärlorna och tryffeln syns inte om man inte låter dykare och svin söka.

Därefter kan Sourze i egenskap av tillredare ta vara på den ansvarsfulla uppgiften att förädla skörden så att också finsmakarna kan njuta.

Att det blir många protester och skäll om orättvisa och åsikter som skär varandra får ni parera, det hör till och ger sajten färg. Tjo!


Om författaren

Författare:
Solveig Sjöskog

Om artikeln

Publicerad: 29 mar 2002 22:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: