sourze.se
Artikelbild

Big Bang Media Twang!

Robinson, AB, TV4, Sourze...

BIG BANG MEDIA TWANG!

In i teve med dem, de okända människorna, så blir de kända, låt tidningarna haussa, hissa, dissa, gräva, så blir de ännu mer kända, och vi, vi plockar in stålarna.

BIG BANG MEDIA TWANG!

Hon med bamsetuttarna kan ge avkastning, vill hon spela in en skiva? Då ska hon få göra det! vi har lärt folket att digga yta, nu ska de få mer, exponera henne nu, ordentligt, järnet är varmt, snart kan vi börja räkna degen.

BIG BANG MEDIA TWANG!

Hon verkar inte fatta, vi drar in henne i showen, driver med henne, ring Aftonbladet, de är redan här, det funkar, ska vi räkna tittarsiffror nu?

BIG BANG MEDIA TWANG!

Fan vad taskiga de var, vad roligt det var, jippi, vi har en konflikt! Så svartvitt att det måste diskuteras, här på sajten för fasen, sen kör vi det i teve igen, i svartvitt förstås, lika många för som emot, håll tummarna för klick och tittare.

BIG BANG MEDIA TWANG!

Det pågår ett krig där, oj vad DE svälter nu då, kolla in snubban med idéerna om en bättre värld, hon verkar klok, vettig, hon har något att säga, men hon har inte mycket tuttar, synd, kör det som en enspaltare på sidan fyra, längst ner.

Tyst!
Hör du?

BIG BANG MEDIA TWANG!


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 26 mar 2002 14:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: