sourze.se

Längre snopp med piller?

Män måste ha större snoppar, svenska män förena er. Det är ett stort problem vi måste lösa.

Enligt Aftonbladets utsago verkar det som att alla män skulle vilja ha större snoppar. I en utarbetad och synligen utforskande artikel försöker de som "riktiga" journalister gräva fram sanningen. Det går inte att få förlänga snoppen.

Jaha. Då kan i alla fall jag sova bättre om kvällarna för det största problemet jag har just nu är att min snopp är alldeles för liten. Det måste vara det största problemet i världen just, männen har för små snoppar, vi måste förena oss och göra någonting åt detta globala problem. Växthuseffekten släng dig i väggen - män kan inte få större penisar.

Det som är roligt, tycker jag, är inte att Aftonbladet har lagt ner tid på att försöka ta fram sanningen om penisförlängning - att det verkligen har lagt ner spaltmeter och arbetstimmar på detta. Det som jag tycker är fruktansvärt kul är att om detta hade skrivits om kvinnor så hade debatten varit i full gång. Om man hade gjort en artikel om att vaginaförstoring var en bluff, eller att blygdläppsförlängning egentligen inte fungerade så hade det blivit en jävla massa liv. Men det är ju ok, det är ju faktist synd om kvinnor. Kvinnor utsätts för utseendefixering och skönhetsideal dagligen, det gör inte män.

Debatten kring utseendefixering är en lika stor bluff som de hormonpiller som läkarna i artikeln avfärdar. Det funkar inte, det kommer inte att bli bra om man fortsätter.
Debattörerna har fått för sig att det är synd om kvinnor och att det är männens fel. Detta måste ändras på. Utseendefixering är ingenting som är specifikt för ett eller annat kön, båda könen är exponerade för den. Därför måste även män tas med i debatten, inte för att det är synd om dem för det är det inte utan för att man måste lösa problemet.

Som parantes måste jag ange att jag tycker att det är synd att Aftonbladet måste hyckla som de gör. Å ena sidan har de feministskribenter och krönikörer som jag antar vill få rätsida på jämställdheten och sen publicerar de idiotartiklar som den här. Synd.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 07 mar 2002 13:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: