sourze.se

Hej Annakarin

Först. Tack! Mitt namn i en Sourzerubrik. Tungt!

Läser din artikel och blir imponerad. Av ditt sätt att skriva, din intelligens, dina kunskaper och ditt sätt att tänka. Och att du får MIG att tänka. För när jag läst ditt bidrag hoppar jag tillbaka till min "öijer & bukowski & lundell & jag" och läser vad jag skrivit i svaren till kommentarerna. Svaren till männen är fyllda med "broder" , men inga "syster" till kvinnorna. Så jag började skriva syster syster. Känns bra. Jag är inte perfekt, kommer aldrig att bli, vill inte vara men jag lovar att alltid vara en som försöker utveckla mig själv. Precis som du lovar att aldrig sluta växa. Vi snackar nog om samma sak där, gör vi inte?

Sen det här med avundsjuka. Jag är också avundsjuk. Speciellt på alla som kan gå utan att halta men även på kvinnan som kan få liv att växa inuti sig. Eller det här att kvinnan har bröst. Nu blir det lite buskisvarning och ett Steve Martin-citat: "Hade jag haft tuttar hade jag legat hemma i sängen hela dagen och gosat med dem." Ligger något i det. Som en remix på penisavund. Jag kan också bli avundsjuk på SYSTERSKAPET, och detta trots att de gamla grekerna mest snackade broderskap. Men gamla greker ska minsann inte få bestämma allt!

Och nu hoppar jag, för det är en sak jag vill berätta för dig, och det är det här: När jag var tjugo träffade jag en tjej på en fest någonstans. Stina. Vi snackade och det sa PANG. Inte i kuken, utan i huvudet. Man kan nog snacka tvillingsjäl här. Gossip och Reklam: Mimmi i Ung, Knockad och krockad är egentligen inte en enda tjej, hon är sammansatt av många jag känt och den som alltid sjunger när hon är allvarlig är Stina. Vi snackade, skrattade, blev djupa och var rörande överens och det var definitivt samma frekvens. Men efter en tids djup vänskap hände det. Könen kom i vägen. Vi låg med varandra. Jag vet inte om du sett den här Hannes Holm/Måns Herngren-filmen där Björn Kjellman ligger med Tintin Anderzon men precis så var det. Det tände ju inte alls till i våra kroppar. Vi var inte gjorda för att ha sex med varandra. Så vi slutade med det där hopplösa juckandet och någonstans tänkte jag att har vi förstört vår vänskap nu eller? För jag hade förstås läst och hört det här med att ligger man med en tjej så kan man inte vara vänner längre. Jag hade fel! Fel, fel, fel!!! Vi skrattade åt det hela och sa att sex ska vi inte ha fler gånger för vi tänder inte på varandra på det sättet och sen var faktiskt allt "som vanligt" igen. Det var det! Fast visst gick vi i fällan. Våra instinkter och kroppsvätskor drev gäck med oss men vi brottade ner dem. Nacksving. Halvnelson. Beware and read: SJÄLEN ÄR STÖRRE ÄN KROPPEN.

Kyreus! Min tvillingsjäl? Kanske. Jag känner en djup medkänsla med honom och allt han skriver. Han är öppet bisexuell och det är tufft! Jag är öppet heterosexuell och det är inte lika tufft. Men jag hoppas att inget av det anses tufft i framtiden förstå mig rätt nu. Utan att ha träffat mannen säger jag att jag älskar honom lika platoniskt som han diggar mig för han träffar mig i hjärtat och hjärnan, även om jag inte alltid förstår dig Master, men jag försöker, jag försöker! Vi ligger nog fan på samma peaceloveandunderstanding-våglängd.

Måste också få berätta om Jonne. En gammal polare. Han ringde igår och tipsade om bra spikar till veckans V-75:a och sen i förbifarten så sa han "Det där Diskus som går på fyran ikväll, är det inte släkt med det där Sourze som du skriver konstiga saker på?" "Jo", sa jag "Hur så?" "Jo, ikväll handlar det om FITTHÅR! Vad tror du? Har du inside information?" "Vad menar du?" "Jag menar: kan man runka till det?" Halvt på skämt, halvt på allvar. Jonne är sådan. "Det kan du säkert, du kan ju runka till TV-shop så varför inte?" "Ja vafan, jag bandar för säkerhets skull." "Gör du det Jonne," säger jag och sen lägger vi på.

Efter samtalet drar jag igång datorn och rullar igång människorjagdiggarstenhårt-programmet och Jonne är med, och Kyreus är med, och DU är med, och en massa till. Sen drar jag igång tvillingsjäls-programmet och där finns Jonne inte med. Men Kyreus finns med, självklart! Och DU finns med. Inte i bullseye, för i bullseye finns ingen, inte ens jag själv. Men ni är med, ni är med!

OK Annakarin, hoppas du mår bra och att du fixar dina studier och allt annat du vill. Nu ska jag försöka skruva ihop ett datorbord från IKEA och jag ska avslöja att jag är lite kinky där. Tycker det är skitkul att meka IKEA-stuff. Ren terapi.

Som sagt, må bra syster!

/Micke

Fotnot: Stina heter inte Stina. Jonne heter inte Jonne. Vill du ändå få tag på dem så kommer de om du skriker MÄNNISKA!


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 06 mar 2002 11:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: