sourze.se

Fredrik har flippat

Jag tycker att Fredrik Jung-Abbous inlägg är utomordentligt dåligt underbyggt.

Han har nämligen missat en ganska stor grej på Sourze: Det är skribenterna själva som gör Sourze. Därför kan inte vi tvinga någon att skriva om något om den inte vill det.

Däremot kan vi i redaktionen driva vissa frågor, som till exempel muffgrejen. Sen kanske ingen bryr sig, eller så bryr sig många personer. Om ingen bryr sig, så lägger vi ju förstås ner diskussionen.

Jag behöver inte stödja alla program på Diskus bara för att Sourze har ett samarbete med Diskus. Men jag menar att Diskus har affärsidén debatt, och därför handlar olika frågor i fokus varje gång. Tjejtidningarna däremot har alltid samma affärsidé: Tänk på ditt utseende.

Du är verkligen upprörd över Sourzes kvalitet. Men alla som följer Sourze vet att kvaliteten går upp och ner och dessutom tycker alla olika om vad som är kvalitet. Det som är så jävla skönt med Sourze är att inga smakdomare finns, Fredrik, även om du skulle vilja ha såna.

Vi tar vara på alla texter så gott vi hinner. Det är väldigt orättvist att påstå att redaktionen skiter i viktiga texter. Du har ingen aning så snacka inte. Varje gång vi ser riktigt bra texter - händer för övrigt många gånger varje dag - försöker vi se till att den uppmärksammas.

Jag tycker inte att Sourze ska diskutera perfekta kvinnokroppar, men jag har inget att säga till om, för om Sourzeskribenterna vill skriva om det och det har de gjort länge, så gör de det. Acceptera att det inte är Svenskan du skriver i, utan Sourze.


Om författaren

Författare:
Ana Udovic

Om artikeln

Publicerad: 06 mar 2002 17:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: