sourze.se

Får ej läsas innan 31:a mars

Strängt förbjudet att läsa nedanstående text innan första april, 2002. Varning utfärdas för känsliga personer.

Följande dokument är hemlighetsstämplat. Regeringen har beslutat att inte publicera artiklar i likhet med denna eller andra texter som kan associeras med ämnet i fråga.

Sverige är på väg utför. Invandrare, muslimer, araber, turkar och zigenare bör vara rädda. Svarthåriga, negrer, blattar, tattare, handikappade, socialt missanpassade och kommunister akta ryggen. Det är syndabocksjakt och landet sjuder av arga jägare. Dom vill ha dig.

Det finns ingenting som skrämmer mig så mycket som smygrasism. Uttalanden, miner och uttryck som gör att det går ilningar längs min rygg. Diskreta påhopp som gör att man undrar om man vågar sova med båda ögonen stängda.
Sverige har kommit till den grad då det längre inte är synd om invandrare - vilket är skitbra. Det finns lyckade karriärsmän och kvinnor med utländskt påbrå som har lyckats över förväntningarna. Små ghettokids och invandrarkickers som har tagit sig i kragen, dängt näven i bordet och sagt: "Nej, no fan får dett räckah, jag eska lärå mig esvenska" och sedan gett sig fan på att göra det.
Men effekten har inte på alla håll blivit som man har velat.

Förut har rasister av alla dess slag kunnat använda argument som att invandrare kommer hit, lever på sociala och uttnyttjar det svenska skyddsnätet. Men nu faller alla de argumenten i och med varje turkjävel och juggesvin som tar sin läkarlicens. Det funkar inte längre. I dess ställe har andra argument tagit plats, argument som Kalle och hans kompisar i Husqvarna inte tycker låter så tokigt. Argument som Gunnar och hans fru håller med om, så kan det ju faktist inte fortsätta. Argument som är så jävla farliga att man börjar tala om att det är demokratiskt accepterat.

Demokratiskt accepterat min röv! Jag har aldrig varit så rädd som jag är nu. Jag har aldrig hört så mycket illa om invandrare, utlänningar som kommer hit och har LYCKATS, som jag gör under dessa dagar. Man vänder goda gärningar emot människor.

"Kommer hit och tar våra jobb"
"Se till att alla svenskar har det bra innan ni tar in fler invandrare"

Och familjefäderna håller med. Och sjuksköterskorna. Och fabriksarbetaren och läraren och mediakonsulten med. De tycker att man borde ta hand om dem först. De har förtur. De var här först.
Hjälp...


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 01 mar 2002 15:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: