sourze.se

Svar till Hasselberg om blodrock

Hej Christian,

Bara för att jag skriver att Andrew WK funkar som gayikon, och som icke-politisk popstjärna i det konservativa USA, så betyder väl inte det att jag sågar honom?

Och var någonstans blev jag upprörd av hans blodiga nylle? Roe Ethridges porträtt av Andrew är en av de vackraste och sexigaste rockbilder jag sett. "Den bränner hål på näthinnan", skrev jag. "Det är omöjligt att glömma den."

Däremot fattade jag inte hur bra han var live. När du satt hemma med din fittiga papegoja så headbangade jag till "Party till you puke" och brände trehundra spänn på merchandise inklusive en blodig affisch som jag fick signerad.


Om författaren

Författare:
Fredrik Strage

Om artikeln

Publicerad: 27 feb 2002 11:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: