sourze.se
Artikelbild

McDonalds-konspirationen - del 1

McDonalds serverar numer bara frukost på morgnarna. Varför? Här är svaret!

När införde McDonalds frukosten? Jag tror att det var förra året. Alltså, de har ju serverat sina sorgliga bagels och sina vidriga munkar och annat krafs McEgg och McBacon länge, men förra året om mitt minne inte sviker mig så tog de steget och införde McBreakfast mellan 07-10 på morgonen. Den stora skillnaden var att under den tiden kan man inte få en Big Mac ens. Inga burgare, bara bagels, juice, McFlott och annat äckligt.

Mången gång har jag vaknat sliten nära döden ett par gånger i en lya på Östermalm, med en precis lika sliten kompis, där vi bägge känt våra bukars enorma behov av majonnäs, animaliskt fett, benmjöl och allt annat nyttigt som de har på McDonalds. Varför McDonalds? De brukar ha öppet tidigast, även på helger, vilket gör dem till ett naturligt val. I situationer som den jag beskriver har det även hänt att man blivit rånad dagen innan så att man faktiskt inte har råd med något lyxigare... Men på senare tid har alltså drömmen om McGrease stoppats av några smarta killars idé om att svenska folket ska lära sig att äta den vidrigaste frukosten världen skådat på McDonalds. Inte kul.

Varför har de gjort detta? Det är som jag säger: De vill kontrollera oss! De börjar med att ändra till McFrukost, vilket ingen vill ha men alla kommer ge upp till slut. Sen kommer de införa McArbetsläger över hela landet... nehej, kanske inte det? Hur som helst, McDonalds vill ingå i alla våra vardagsbestyr, de vill välkomna in barnfamiljer och spetälska, alla ska känna sig välkomna, så att vi i framtiden bara ska kunna äta hos dem.

De är duktiga på det. Titta på barnfamiljsgrejen! De är den enda restaurangen som satsat aktivt på barnfamiljerna. De har bollhav så de trötta fäderna och mödrarna hinner äta sina McÅderförfettning en lugn stund. De har leksaker. De har teman från Disney. Det är enkelt och praktiskt att äta på McDonalds om man har tre barn och jobbar röven av sig varje dag. McDonalds är SCHYSSTA. Eller så vill de bara enligt Pavlovs teorier göra alla barn till små McZombies som bara går runt och tänker "McFeeeeast".

Jag är en McZombie. Jag tycker inte att McDonalds gör särskilt dålig mat eller nånting, men de har för stor genomslagskraft. Nu har de dessutom börjat med SuperSize läsk och pommes. Snart försvinner nog den lilla pommes friten och medium blir samma som dagens stora pommes, som det är i USA. Om alla är jättefeta väger 130 kilo plus så har man bara råd att äta tillräckligt på McD.

Smaart.

Jag återkommer snart med mer avslöjanden om McDonalds taktik för att göra alla världens innevånare feta och dumma.


Om författaren

Författare:
Tommie Nygren

Om artikeln

Publicerad: 26 feb 2002 14:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: