sourze.se
Artikelbild

Runkbås och nakenbilder

Starkt jobbat tjejer

Ja ni är väl för härliga, som vågar utmana, vidga gränserna och samtidigt se till att få braskande rubriker i den välsignade kvällspressen!

Ni som viker ut er i Slitz till exempel. Nej förlåt som fan, jag menar ni som låter er fotograferas under ordnade förhållanden i en raffinerad studiomiljö. När sen dom ytterst konstnärliga bilderna framkallas är tanken på porr vida avlägsen, så var det ju! Fy vad dum jag är.

Nåväl, senaste Caramellerna som låtit sina slanka lättklädda kroppar blänka från centerfold är som vanligt lurade. Javisst. Lurade att göra en massa konstiga krumsprång som sedan förevigas, för att till sist pryda magasinets många sidor. Caramellbrudarna tjurar ut i Aftonbladets nöjessidor, putta över att dom inte kan stå för bilderna. Märkligt, var höll dom hus när kamerans blixtar smattrade och fotografen gav sina små hjälpsamma tips? "Sätt dig på knä, puta med rumpan och slicka på klubban, bra bra, mer sug i blicken, perfekt! Kan inte du lägga dig på henne? Inte alltför tätt, lite mellanrum så man ser... den vackra bhn, snyggt! Åsså svankar du med din vackra stjärt, kalas!"

Nu är dom som sagt lite ledsna i ögat. Det blev ju så tokigt. Och alla deras fans som mestadels består av tjejer i undre tonåren? Äsch, dom lär sig i alla fall att slicka på en klubba och skicka arslet upp till väders. Med lite tur så säljs kanske lite fler skivor, och om dom inte står för dessa underbart konstnärliga bilder, så lär det stå någon annanstans. Om inte annat i givakt, på några av landets regementen.

Står gör dom inte i storebror. Där bygger dom runkbås. Efter att ha varit inlåsta i ett par veckor, lider dom av sexuell frustrering. Visst serru. Redan andra dagen höll det på att bli livesex men det sket sig. Skam den som ger sig, verkar tankegångarna ha varit för bara ett par dar senare gökades det under kameran. Nej jag refererar inte till någon porrfilm. Jag refererar till dokusåpan Big Brother som varje vardag sänds i kanal 5. Den går i huvudsak ut på att låsa in ett gäng med förhållandevis unga människor, som under en massa kameror och hundra dagar ska prata sex helst också ha, dricka en massa alkohol och utföra diverse fåniga uppdrag för att dra in lite matpengar. Man lever ju inte enbart på öl och kuk. Varje vecka ska en röstas ut och bruden mellan lakanen var nominerad förra veckan. Varför hon skulle få stanna kvar? Tja, i direktsändning log hon och sa; det har ni väl sett?

Men hon behöver nog inte bekymra sig om att bli utröstad. Hon och ett par tjejer till har nämligen byggt "runkbås", där dom kan leva ut sina enorma sexuella frustrationer som håller på ta kål på dom. Vad jag undrar är; hur ska dom bete sig när det närmar sig slutet av dom hundra dagarna? När det bara är dom kvar? Då blir det ju liksom likvärdigt. Då smäller det inte så högt att onanera uhm... stöna under ett täcke. Vardagsmaten måste bytas ut för att det ska bli exeptionellt. Bong! Jag har det! Gurka till frukost, på köksbordet, utan täcke! Det borde väl slå det mesta? Annars, fläska på med hela arsenalen! Dubbelmacka med en klase bananer. Jag lovar, den som kör det tricket -sexuellt frustrerad eller ej - kommer förmodligen att kamma hem både segern och berömmelsen.

För det handlar ju om det. Att bli känd till vilket pris som helst. Skattesmällen kommer senare, både för dom själva och för oss andra kvinnor som sen måste betala och försöka reparera den löjligt låga insatsen.


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 20 feb 2002 12:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: