sourze.se
Artikelbild

Världens bästa raggningsreplik

För tjejer som söker en stadig relation.

Jag har bara använt den en gång, det var då jag kom på den. Vi är gifta nu! Alltså han som jag använde den på och jag. Den funkar förmodligen på ungefär 70-80 procent av alla killar mellan 20 och 40.

M och jag träffades genom kompisar en lördagkväll. Kompisarnas försök att tussa ihop oss var så genomskinligt att vi var tvungna att träffas även nästa dag. Vi cyklade till Millesgården och hamnade på eftermiddagen på en krog i innerstaden där vi kände på varandra verbalt och åt middag. När det var dags att bege oss från restaurangen, tittade jag på min klocka och fick en ingivelse. För ovanlighetens skull tänkte jag innan jag talade och det jag tänkte var ett beräknande "Den här kommer att gå hem!"

Sedan sa jag det. Med ett nonchalant, vardagligt och konstaterande tonfall sa jag; "Nej, det börjar bli dags att åka hem och kolla långa sporten." *

Kan man se hur någon faller som ett ton tegelsten framför ens fötter? Då har jag gjort det! Om M varit en hund hade han både viftat på svansen och haft tungan utanför mun när han svarade; "Jag brukar också se på det. Jag kan följa med."

Fem dagar senare med grabbarna i bastun återgav han just denna kommentar om den nya tjejen han träffat. Kan en herrbastu vibrera av en avundsjuk, imponerad kollektiv suck? I så fall gjorde denna bastu det enligt M.

Nu kan man ju alltid invända och fundera över var den egentliga raggningen skedde. Visst fanns det lite tidigare skeden och uppmjukningskommentarer av typen "Hittills har jag alltid haft mer tvättbrädemage än de killar jag varit ihop med" och så vidare.

Men vi är båda rörande ense om att sportnytt spelat en avgörande roll i våra liv. Så här i OS-tider vill jag gärna dela med mig av detta tips. Lite koll på avgörande TV-tider, några pallplaceringar i förra OS samt några gamla hockeyspelare från -80 talet som "namedroppas" i rätt ögonblick kan göra underverk för ditt sexliv och dina framtida kärleksrelationer.

Säg bara inte som min förra kollega; "Åh, är det OS vad intressant! OS i vadå?"

*ovanligt långt sportnytt på söndagar.


Om författaren

Författare:
Anna Linusson

Om artikeln

Publicerad: 13 feb 2002 14:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: