sourze.se

Gratisporr på Sourze

Varför köpa porrfilm och tidningar när du kan få det gratis här på Sourze? Listan är långt från komplett.

Det finns ingen anledning till att betala för porr i form av tidningar och filmer när det här på Sourze finns gratis i form av artiklar.

För att sammanfatta kan man göra en lista med de artiklar på sidan som på bästa sätt anknutit till porr, sex och annat snusk. Här kommer den:

1. Har fittans storlek betydelse? - Frida Berglund. Länk: sourze.se

2. Jag har haft sex med 100 kvinnor - Markus Hankins.
Länk: sourze.se

3. Kvinnor skjuter pingpongbollar med muffen. - Anna Linusson.
Länk: sourze.se

4.I sängen passar jag minsann - Carola Ulups. Länk: sourze.se

5. Voulez-vouz coucher avec moi? - Gunilla Jägerberg. Länk: sourze.se

6. Hur smakar en kvinnas sköte? - Stefan Whilde. Länk: sourze.se

7. Onanist - javisst - Nathalie Svensson. Länk: sourze.se

8. Superfitta - Åsa Wikman. Länk: sourze.se

Det är hemskt att det ska behövas finnas sådana hemska artiklar på en sådan väl ansedd sida som Sourze. Det är fruktansvärt att människor ens tar upp sådana ord och använder dem i journalistsammanhang. Det är horribelt att det finns sådana ord överhuvudtaget. Det är jättejobbigt.

Saken är den att det måste finnas en anledning till att folk gör, skriver och läser om fittor, kukar och sex. Anledningen är den att vi stöter på det varje dag. Om ironin i min text inte har framgått så klargör jag det nu. IRONI. Sexualitet och porr är oundvikligt som ämne och de som säger emot ljuger. Personer, som jag själv tidigare, gnällt över att Sourze är porrfixerat, kanske ska titta till den verkliga orsaken. Varför?

Vi kanske lever i en värld som tycker att rubriken: "Jag har haft sex med hundra kvinnor" är mer intressant än varför det dog hundra kvinnor i Israel förra året. Det är väldigt lätt att skylla på media, när problemet egentligen ligger mycket mer spritt. Det finns ibland oss och det är vi, inte journalisterna, som hellre läser om kändisars sexliv än om vad som händer runtomkring oss.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 11 feb 2002 14:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: