sourze.se

Det är inte jag som är översittaren

Eftersom Emanuel Sidea valt att lägga ut vår mejlkorrespondens på Sourze får jag väl svara.

Jag är tydligen en tragisk Sourzeredigerare. Dock inte så tragisk att jag hotar med att slå igen dörren och dra varje gång jag blir arg. Som Emanuel Sidea gör, genom att "hota" med att sluta skriva på Sourze. Jag känner mig inte så hotad utan tycker att alla kan välja själva om de vill eller inte vill skriva på Sourze.

Jag är ingen översittare, det framgår tydligt av vår mejlkonversation att orsaken till att jag vänder mig till Emanuel och ber honom ändra sin rubrik är att jag bara gör mitt jobb och att han får ta principfrågorna med dem som satt principerna, cheferna.

Ändå envisas han med att bråka med mig och säger åt mig att jag är en fascist och gud vet allt möjligt dumt.

Jag har bara en sak att säga: Som man ropar får man svar.


Om författaren

Författare:
Ana Udovic

Om artikeln

Publicerad: 31 jan 2002 11:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: