sourze.se

Sourze behövs i tidningsform

Sourze behövs ute i hemmen, på biblioteken och på Pressbyrån. Det behövs balans i tidningsbranschen och Sourze har den rätta vikten för jobbet.

Internettidningen Sourze har skaffat sig en undergroundstämpel och det är inte bra. Man har på så sätt begränsat sitt urval av läsare, det är bara en speciell grupp av människor som får ta del av det som skrivs. Det är inte så att man har ett läsförbud för "icke-speciella" människor men marknadsföringen når inte utanför den egna kretsen. Murar måste sprängas.

Därför behövs Sourze i tidningsform. Man behöver den som en vecko- eller månadstidning som finns ute i butikerna. Efter den publicitet som internettidningen Sourze har fått i medierna borde det inte vara ett särskilt stort problem att skaffa sig sponsorer till detta ändamål.

Visst finns den lilla pocketbok med samlade texter från Sourze som ges ut med jämna mellanrum men mellanrum är överflödigt. Det måste vara ett jämnt artilleri så att folk hör vad skribenterna har att säga. Trumhinnor måste sprängas.

Jag vill inte vara den som är den. Sourze i sitt befintliga skick är ett väldigt tacksamt forum men om man tar steget ut i världen genom att bli en papperstidning så kommer detta inte enbart att innebära en större läsarkrets utan även en höjd standard på texterna. Vet man om att det man skriver inte bara syns på skärmen utan kanske på löpsedlar och tryckta tidningar så tänker man till 3 gånger extra som skribent.

Så Sourzeredaktionen ta mitt råd, det är inte häftigt att vara unik om ingen får ta del av det. Ta steget ut ur garderoben och revolutionera tidningsbranschen. Krossa, krossa, krossa!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 01 jan 2002 20:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: