sourze.se

God jul på er

Kultursidan på plats nr 1.

Ville bara säga tack å adjö för ett tag.

Kommer lämna bredbandslyxen och flytta hem till skogen. Inget internet och ett kasst modem. Dessutom kommer jag lämna denna världsdel om exakt 7 veckor. Då ska jag leka med koalor och simma bland hajar i Barrirärrevet.

Hoppas att någon fått ut något av mina texter som ibland varit bra, ibland mindre bra. Jag har definitivt fått ut en massa vettiga saker. Dessutom har jag fått mera nys om vad jag INTE tycker är så vettigt.

Sedan skulle jag även vilja göra en liten, liten fånig lista på sådant som jag gillat mest på sourze.

5. Att redaktionen stängde av exec, eller vad han nu hette.
4. Sourze-tröjan
3. Stefan Whilde
2. Christer Kyreus
1. Kultursidan

Kom ihåg. Endast fria fåglar flyger. Tama längtar.
God jul å glöm inte att ställa fram julskinkan på bordet. Det gjorde vi en gång.

Ha de.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 21 dec 2001 10:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: