sourze.se

Det är skithäftigt att vara vänster

Krossa kapitalet, bira bira bira bärs bärs bärs, masturbera till Leninplanscher och sticka rödastjärnannålar i arslet.

Fan vad coolt det är att vara vänster. Att ha en ryggsäck med märken som: "Krossa gubbkapitalet", "Rättvisa åt folket" och andra idiotdrömmar.

Som Johan Hedin skulle ha sagt, det är tack vara kapitalismen ni är där ni är, det är tack vare den som ungdomarna från de välbärgade områdena har möjlighet att ta sig in till stan, till föreningslokalen som är betalad med skattepengar och ha sina politiskt korrekta och underbart mänskliga ung vänstermöten.

Rättvisa? Det finns inget som heter rättvisa, det kommer alltid att finnas någon som trampas på. Det spelar ingen roll om det är en moderat eller en sosse som får en känga i ansiktet, det är precis lika illa.

Är man borgare så är man enligt vänsterfascisterna direkt en idiot som inte har någonting att säga till om. Man är stämplad som pengasugen och elak. Tack vare den propagandakampanj som drivs av den-inte-så-högra-sidan har den "motsatta" sidan inte alls lika mycket utrymme i medierna. Är man moderat så är man ful i nyllet och korkad.

Men surprise surprise vänsternissar, det finns inga ideologier kvar, det är verkligheten som styr politiken. Eller som en god vän sa här om dagen: "I Sverige finns bara socialdemokrater, Carl Bildt är högersosse, Schyman något mer åt vänster och Göran Persson är helyllesosse. Svårare än så är det inte så bränn Che-Guverara planschera, uttala inte begrepp som rättvisa om ni inte kan definera dem och snacka inte så mycket skit.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 14 dec 2001 13:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: