sourze.se

Varför uppmuntras feta människor?

Det är varken snyggt, hälsosamt eller friskt att vara fet. Man mår sämre och sämre ju fler bilringarna blir.

Skönhetsfrågan har nått sin kulmen, det har bland feminister och andra blivit en trend att förespråka fetma. Det propageras för den inre skönheten och man tycker att det inte är något fel på att vara tjock.

Det finns jävligt mycket fel med att vara tjock.

Människan mår inte bra av att vara fet, feta människor mår inte bra - varken fysiskt eller psykiskt. Fetman gör att man lättare blir andfådd, risken för hjärtproblem blir mer och mer överhängande och lederna i kroppen blir onödigt belastade. Onödigt belastade! Fetma är onödigt.

Det feministerna inte har förstått med sina sålängeduärfinisjälen-propaganda är att den kan slå snett, vissa tjejer och killar kan ta detta på fel sätt och skita i att bry sig om sin kropp. En lathet växer fram i och med varje extra chipspåse som slinker ner i magen och personen i fråga blir slappare och slappare och slappare.
Man kan inte må särskilt bra om man är fet, fetma gör att man känner sig slapp och hängig. Det är inte bra att vara fet.

Feta människor mår inte bra och därför ska man inte uppmuntra dessa att "vara sig själva" och inte bry sig om att de är feta. Det är skitsnack. Det är viktigt att inte bli fet. För det första är det riktigt fult att vara fet, det är ohälsosamt och det förstör en människas självförtroende. Faktiskt.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 06 dec 2001 15:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: