sourze.se

Kärlek och respekt till Belinda

Tack!

Belinda berättar att hon ska avgå som chefredaktör. Alla andra gånger som jag läst ledaren vilket jag gjort nästan varje dag nu har jag blivit glad, men inte denna gång.

Förstår att du vill dra vidare, och tycker bara det är coolt att man drar vidare om man känner att det är det man måste göra.

Du tackar för en fin period och jag vill med denna artikel göra detsamma. Du får inte lämna Sourze innan jag hunnit säga det här:

Har alltid gillat att du säger som det är.

Du vågade, ihop med alla andra på Sourze, skapa ett fritt diskussions- och debattforum som är av både kvalitet och kvantitet på internet. Vi har fått läsa lite om och av olika sorters engagerade människor. Ni har gjort möten möjliga.

Tack. Tack så otroligt mycket Belinda och alla andra som stått bakom detta projekt. Det har i alla fall gett mig så otroligt mycket. Då medievärlden i alla dess former ibland kan kännas som en bransch omgärdad av stenhård betong, luckrade ni genom denna sidan upp och gjorde att vi skribenter under vissa perioder fått känns oss speciella och lyssnade till. Det är inte ofta.

Keep it real. Vad det än är du företar dig - sluta aldrig säga som det är.

Fred,

Nadia


Om författaren

Författare:
Nadia Jebril

Om artikeln

Publicerad: 04 dec 2001 12:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: