sourze.se

Är Frivolt och Silikon vettig underhållning?

Lägg en pepparkaksform på venusberget och du har lyxat till din murra!

Lägg en pepparkaksform i form av ett hjärta på ditt venusberg. Raka därefter. Vips så har du lyxat till ditt lilla underliv! Om du föredrar hårig murra så kan du ju alltid prova mammas gröna karamellfärg. Vips! En grön murra.

Såg Frivolt i måndags kväll. Jag fick en massa underbaaara tips på hur man gör det fint och fräscht för sin lilla murra. Klippa, raka, färga, pierca, tvåla eller inte tvåla? Bridget Jones-trosor, string? Katerina Janouch eller vad hon nu heter tindrade med sina ögon och tipsade för fulla muggar. Jamen visst är det väl mysigt?

Frågor om murran ställdes till ett antal unga tjejer på stan och de svarade glatt och frejdigt på hur de lyxade till murran sin. Trevlig trevligt. Ena tjejen luftade murran dagligen. Andra tjejen rakade sig onsdag och lördag varje vecka. Nämen.

På Silikon undrade Josefin å Gry vad Batra associerade förhud med. På någon fest fick man se kändisar suga kräftsaft.

Jag bara undrar. Tycker människor att detta är rolig och intressant underhållning?

För övrigt är det förjäkligt med höstmörker. Deppigheten tar tag i mig och slänger mig rakt in i väggen. Gång på gång. Kyrkan bli plötsligt intressant och lovsång vackert. Kanske för att alla, ja alla, är välkomna in i stenstugan med kors på väggen. Kan ändå inte låta bli att fundera över om man måste tro för att få vara i stenstugan.

Skådade norrsken igår. Helt underbart. En grön eldsvåda brann på den gästrikländska natthimlen samtidigt som kylan bet i kinderna. Betraktade det gröna fältet och tänkte på att jag nog hellre vill bo i Lappland. Kanske i en liten stuga tillsammans med en katt. Sen skulle jag vilja ha några renar att sköta och kanske en skoter att åka på.

Känns lättare att undvika gröna murror på fjället. I alla fall om man lämnar TV:n hemma.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 24 okt 2001 14:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: