sourze.se

Sex, vidskepelse och Disney

De enkla sakerna i livet.

Debatten går het som en lödkolv här på Sourze, om vilka rubriker som säljer och hur trist det är att bara vissa fungerar.

Detta är min tredje artikel och därmed så är min prenumeration i hamn. Men det vore ju kul att faktiskt nå ut till människor också, få igång en kommunikation och få en chans till samverkan med någon slags allmänhet.

Folk är alltså väldigt intresserade av sex och detta är ju tråkigt, åtminstone i betydelsen föga överraskande. Vill man bli läst ska man skriva porrigt.

Detta kan jag väl acceptera, men ett annat problem är att om man skriver om något annat så blir man inte läst. Och det är ju inte så bra.

Det största problem jag har med porriga rubriker och annat är att sex stjäl uppmärksamhet från så mycket annat. Annars är det inget större fel på sex i sej. Om folk gillar ser och porr så förstår jag dom. Men de bör väl ha någonting annat i huvudet också?

Det primitiva är det som förenar människor. Sex, vidskepelse och Disney är sånt som alla kan relatera till. Hårdporr och mjukglass. Inte minst i kristider. Det är det man har kvar i nedbrytande omständigheter. Det barnsliga.

Inget ont om folk som har barnasinnet i behåll men det får ju inte betyda att de aldrig växer upp. Låter "växer upp" trist?

Ja, det är väl de snabba kickarna som får världen att snurra. Det här blev nog inte min bästa text nånsin men den har nog en säljande rubrik iallafall. Vi får se...


Om författaren

Författare:
Ingemar Ahlgren

Om artikeln

Publicerad: 17 okt 2001 13:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: