sourze.se

Politikkrönika 1 oktober

Nu händer det grejer.
Startskottet för Sourzemästerskapen i debatt har nämligen gått.

Alla som gillar att argumentera för sin sak på det finurligaste, elakaste, roligaste eller smartaste sättet har en chans i denna tävling. Och jag vet att det finns många som gärna debatterar på Sourze.

Vinnaren i oktober månads tävling får en skrivarkurs på Berghs school of Communication, en kurs går på distans värd 20 000 kronor. Vilken kursen blir beror på vinnarens tidigare kunskaper och erfarenheter.

Tävlingen har ett tema i oktober, nämligen kvotering. Är du för eller emot? Jag vill veta!

När du skrivit din text, kanske du får svar från någon som tycker att du har helt fel. Ja, då är det bara att svara en gång till. Andratexten läggs med i bedömningen som görs av ett proffs på argumentation, nämligen Tom Andersson, rektor på Berghs samt lärare i argumentationsteknik och politisk kommunikation.

Nu är det alltså bara att börja skriva!

Jag ser fram emot era texter, som jag vet kommer att vara fantastiskt bra, fantasifulla, annorlunda, upprörda, intelligenta, fulla av humor och distans och extremt mycket blodfullare än de debattinlagor som våra stackars grå toppolitiker åstadkommer.

Det finns två sätt att hitta allt du behöver veta:
1. Gå in på www.sourze.se/politik och se "SM i debatt" i högerspalt.
2. Kopiera länken och klistra in: Länk: sourze.se


Om författaren

Författare:
Ana Udovic

Om artikeln

Publicerad: 01 okt 2001 12:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: