sourze.se

Jävla idioter!

Jävla idioter är nog det ord som mest beskriver dessa terorrister som helt utan att tänka, släcker tusentals människors liv på bara några timmar

Allt är så ofattbart, jag fattar inte att något sådant här kan hända! Hur kan någon levande människa vara så grym?
Tusentals människor har dött - allt pågrund av terrorister och deras sjuka åsikter och ideal om hur världen borde vara!

Under alla nyhetssändningar igår satt jag som i trance och väntade på att Bruce Willice eller Arnold Schwarzenegger skulle komma ut ur infernot med människor i sina armar - sotiga men oskadda!

Självklart skedde inte detta utan den ena efter den andra gick en tragiskt död till mötes. Människor ringde inifrån byggnaden till sina nära och kära och sa adjö - par hoppade handhållandes ut från den brinnande skyskrapan och gick en säker död till mötes och miljontals människor följde tragedin och paniken via tv:n som pumpade ut senaste nytt!

Jag har aldrig känt mig så hjälplös, jag har aldrig känt ett sådant hat - men vad hjälper det egentligen.
Bush, presidenten över USA lovar att dessa terrorister ska hittas och att de ska få betala för vad de gjort. Med Bush´s historia och inställning till dödsstraff vet vi ju alla hur det går. De får en spruta i armen och somnar stilla in - med stämpeln HJÄLTE på sig av sitt folk!
Är det så vi vill att dessa ska straffas?

De kommer att ge sig till känna - det är ju stolta över sitt dåd - och frågan är: Vad gör vi då? Tills dess kan vi bara tända ett ljus och skänka en tanke till alla offer på andra sidan Atlanten!
VILA I FRID!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 12 sep 2001 17:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: