sourze.se

Besviken på kvinnor, Conny P?

Var inte så fixerad vid din snopp, Conny.

Conny, du ger, genom din artikel "Klart man blir kåtare på en stor", kvinnorna en inblick i hur ett samtal mellan män/pojkar kan gå till. Du glömmer dock en sak. Det finns tjejer som aldrig blir jagade på krogen.

En stor grupp människor dras till varandra. Alla platsar inte i gruppgemenskapen. Det kan vara både kvinnor och män. De står utanför även om de i flyktiga umgängen - som på till exempel arbetsplatser - kan vara hur sociala som helst. Någon kärlek får de sällan uppleva. Visst kan en i dina ögon fet och ful tjej få hem en desperat kåt kille från krogen. Men hur tror du hon känner sig när han sticker svansen mellan benen efter att fyllan släppt. Tror du att hon känner sig uppskattad som människa?

Vad gör att vissa få människor lyckas ypperligt med sin sociala tillvaro? Utseende, självförtroende eller godartad sexuell förmåga? Vi tycker inte om det avvikande, det är grunden för all mobbning. Vissa lämnas utanför. I den stora gruppen tar de starkaste kommandot. Det är en av evolutionens förutsättningar och har gjort att människan till jordens herrar. Det unika med människan är att sådana som lämnats utanför gruppen kommit med nya idéer och fört teknologin och kulturen allt högre.

Till slut måste jag kommentera ditt gnällande över kvinnors stora-snopp-dyrkan. Undermedvetet kanske de tänker på det men jag har endast träffat en tjej som sagt att stora pittar är mums. Den debatten du beskriver är nog endast tjejernas ironiserande över vår pattfixering. Och får man prestationsångest över att inte klara pumpa hela natten, tänk på att ni är i gott sällskap.

Hur många tjejer har jag inte hört bli besvikna över att vilseletts med falsk reklam? Ett råd killar, skryt inte över något ni inte klarar av. Får ni prestationsångest så tänk att ni är i gott sällskap.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 31 aug 2001 13:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: