sourze.se

Är Ingalill onormal?

Det är frågan man ställer sig när man läser Frida Berglunds inlägg om porr på internet.

Ingalill visar, enligt Frida, upp sig för påstådda släkt och vänner på en bildserie på internet. Ett beteende som, kan ej motstridas, inte ter sig normalt. Är Ingalill därför onormal? Ingalill har sexlekar med strömmingen och dansar naken runt midsommarstången. Är Ingalill onormal?

Min gissning är att Ingalill är onormal, eller kanske inte.
Ingalill är nog en mysig tjej när hon är på sitt bästa humör och tycker kanske om att titta på bingolotto, spela Yatzee, promenera med hunden och posera naken framför kameran.

Är Ingalill onormal?

En vän till mig är porrskådis, hon trivs med det och älskar
Yatzee. Hon har tyvär ingen hund då hon är alergisk. När hon äter macka med kaviar så brukar hon rita smily gubbar med tuben och hon gör likadant med ketchup. Hon hade 4 i hemkunskap i högstadiet och nu i sommar var hon i Grekland.

I en film de gjorde så hade hon sex med tre piloter i ett flygplan. Om hon hade skaffat hund hade hon döpt den till Burre. Jag undrar om vad Ingalill hade döpt sin hund till.
Är Ingalill onormal?

En annan vän till mig jobbar på banken, hon har tagit flygcert och har läst Brott och Straff...på ryska. Hon är inte riktigt som andra människor. Hon är sådär lagom söt och så tycker jag. En gång gick vi på bio och såg en tecknad film. Hon skrattade när lejonpappan dog.
Undrar om Ingalill skrattade. Är Ingalill onormal?

Vad jag vill ha sagt är att alla mäniskor gör saker som
särskiljer dem, har egenskaper som särskiljer dem och ögonblick i deras liv kan få dem att verka helt annorlunda än alla andra.

Är du normal?
Är någon normal?
Är Ingalill onormal?
Spelar det någon roll?


Om författaren

Författare:
Tomas Forsman

Om artikeln

Publicerad: 30 aug 2001 10:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: