sourze.se

Suga, sög, sugit

Sex på teve.

Läser lite olika inlägg på Sourze om sex på teve och sex på internet.

Jag flyttade för något år sen in i en fastighet där det finns allsköns tevekanaler och det var först en nyhetens behag att surfa runt på dom olika kanalerna, speciellt när man som jag tidigare bara haft ettan, tvån och fyran. Eftersom jag tillhör den kategorin som jobbar mycket så hinner jag ibland bara sätta på teven när jag kommer hem sent på kvällarna och så somnar jag framför den mitt i en film, kommer ihåg min farmor som aldrig såg mer än 2-3 minuter på nyheterna så snarkade hon och förnekade det högljutt när man påpekade det.

Huset jag bor i har en fastighet så nära att man kan se in i mitt vardagsrum från det andra huset och ibland har jag somnat mitt i en film och vaknar av att det är porr på teven efter midnatt. Undrar om grannarna tror att jag sitter och tittar på porren? Jag bjuder dom på den villfarelsen. Undrar om dom pratar om mej?

När jag var på Nya Zeeland så stod det på förstasidorna i deras söndagstidning en artikel om Sverige och att vi visar porr på en vanlig tevekanal. Jag fick många frågor om vårt syndiga leverne i den kalla Norden. När jag sen hade besök från NZ så var det en av sakerna som kom på tapeten igen, den svenska syndiga tevekanalen. Så mina gäster ville veta vad det var för slags porr som vi fick se.

Det var mycket diskussioner om porr-teves för eller emot, en del tyckte att man kunde gå ut och hyra en rulle om man ville se porr och att teven skulle vara porrfri, andra tyckte att det var väl bra för dom som ville se, men inte vågade hyra, och det sändes ju på en sån tid att det inte fanns risk för att barn skulle råka se. Men det finns ju tonåringar som tittar, kanske har egen teve i sovrummet, kanske är på någon fest och tittar på tv 1000-porr efter midnatt.

För att inte tala om alla män som tror att det är ok det dom ser. Fungerar det likadant för kvinnor? Ser dom också på det här och får förutfattade meningar om sex?

Mina gäster från NZ var här under några veckors tid och vi var uppe sent på kvällarna och vi slog på tv 1000 ibland för att se vad det var för utbud. Det var i princip samma sak hela tiden.

Det hela gick snudd på bara ut på att sex är att en man blir avsugen av en eller flera damer. Det var mer sugande än ren penetrering.

Vad ger det här för signaler till dem som tittar? Att alla damer vill hänge sej till detta? Är det här något som ingår i standardutbudet och ska krävas av flickvän/fru? Växer våra tonåringar som ju har en sund nyfikenhet till det sexuella upp till att tro att detta är ett standardförfarande?

Alla kvinnor är inte roade av detta, men porrindustrin får det att framstå som om det skulle vara något naturligt, speciellt eftersom damerna i p-rullarna rullar lidelsefullt med ögonen när dom utför handlingen.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 21 aug 2001 14:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: