sourze.se

Jävlar så många svärord!

Är det så att könsorden gått lite i stå? Och istället väljer man svärord för att synas?

Men titta på de senaste dagarnas rubriker! Är det en epidemi?

Under en tid har diskussioner förts här på Sourze om huruvida man bör begagna sig av könsord och vulgära uttryck i sin rubrik eller inte. Själv är jag av den åsikten att en bra text bör bära sig själv, åtminstone till stor del. Självklart behövs en rubrik som drar intresset åt sig, men måste det vara så brutalt?

Hur är det? Läser ni inte texterna som inte signalerar i blodrött eller hornbestrött? Jag har testat lite olika sätt att rubricera mina alster den senaste tiden, men tydligen har jag inte tillräckligt vulgär vokabulär för detta forum.

Kanske jag får en ny chans nu, när svärorden verkar slå igenom med bravur!

Ja, jävlar i min lilla låda... jag får ta av mig mitt prudentliga förkläde, hoppas att mamma och pappa inte läser mina texter på ett tag. För nu. Nu ska jag också svära.

Jag vill nämligen också bli läst.


Om författaren

Författare:
Lena Zucker

Om artikeln

Publicerad: 10 aug 2001 09:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: