sourze.se

Warning! This Bitch Bites!

Om budskap, storlekar och generationsskiften.

Jag blev faktiskt lite småsugen när jag såg den där på Ströget, tröjan med texten "Warning! This Bitch Bites!". Tyvärr var den typ i storlek 32, och vit - vilket framhäver magen litet väl mycket när man ser ut som jag! Och tyvärr är jag väl nånstans mitt emellan BITCH Babe In Total Control of Herself och Surkärring.

Född som man är i början av 60-talet, med konservativa och storvulna trettifyrtitalister till föräldrar har jag hamnat nånstans mitt emellan. Riktiga "Bitches" och jag menar det i positiv bemärkelse var väl dom som stod på barrikaderna -68, eller deras döttrar 70-talisterna som tydligt visar att man kan vara både ansvarstagande och rebellisk? Carina Rydberg och jag hamnade i ego-generationen.

Men jag var ändå lite småsugen på att köpa den där tröjan. Den hade varit skitsöt på Britney Spears, litet liten kanske men hon gillar ju att visa magen. Fast det är klart, hon är väl mer BITCO Babe In Total Control of Others. Tänk ändå, är det inte konstigt att den bara fanns i barnstorlek?

För övrigt börjar jag äntligen bitcha till mig, och våga säga ifrån. Eller bli surkärring?

Tror jag dammar av dom där gamla textilpennorna, tar fram min svarta XL-tröja och skriver själv:

"Varning! Surkärringen bits!"


Om författaren

Författare:
Ann Ljungberg

Om artikeln

Publicerad: 25 jul 2001 09:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: