sourze.se

Vinn 10000:-

Skriv häftigaste könsorden och vinn 10000

Jag fick tips om Sourze av en kompis som själv skriver här ibland.

Tidningen skulle enligt honom vara ett lysande media för att debattera bland annat samhällsfrågor. Han försökte då också övertala mig att publicera något.

När jag första gången slog adressen och hamnade på förstasidan trodde jag att jag hamnat helt fel. Jag möttes av rubriker som nästan helt uteslutande bestod av könsord.
Faktum är att jag klickade mig bort från sidan igen, helt enkelt för att jag trodde att jag hamnat fel. Jag ringde min kamrat och kollade adressen och enligt honom skulle jag visst ha varit rätt.

Efter att nu ha läst Sourze i någon månads tid, och även skrivit ett par inlägg kan jag hålla med om att det ventileras många bra tankar här.

Jag har också förstått varför rubrikerna ser ut som dom gör. Vem vill inte vinna tiotusen bara genom att skriva lite häftiga könsord?

Helst i lite nya vinklingar och lite värre än man är van vid. Jag tycker inte att jag behöver exemplifiera. Vad artikeln sedan egentligen handlar om är ju sekundärt. Läsarna lockas ju av rubriken.

Enligt min mening ger det inte ett särskilt seriöst intryck att rubriksätta såhär för att sedan skriva ett meningslöst innehåll, men locka många läsare.

Gunilla Jägeberg har om jag fattat riktigt tänkt i ungefär samma banor som jag i det här fallet. Jag råkade faktiskt klicka fel och hann se hennes inledning. Det var ren tur eftersom jag i viss mån valt att bojkotta artiklar med denna rubriksättning.

Man kan ju fråga sig varför priset för mest lästa ens finns. Är det inte belöning nog att få framföra sina tankar och uppfattningar och kanske få uppskattning för det? Eller åtminstone orsaka någon form av debatt?

Kanske tänker jag ut en jättehäftig rubrik någon gång men skriver rappakalja i artikeln bara för att luras och för att visa att jag har rätt.

Inte särskilt seriöst men jag vinner kanske tiotusen!
Är det såhär Sourze läsare och författare vill ha det?


Om författaren

Författare:
Jim Boistrup

Om artikeln

Publicerad: 12 jul 2001 09:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: