sourze.se

A tribute to Sourze

Detta är en oreserverad hyllning tillika en ohämmad kärleksförklaring till Sourze

När jag skriver detta är det exakt sex månader sen jag fick ett mail som innehöll ett pressmeddelande om att en ny sajt var på gång.

Sourze.se - Alla har något att berätta. Gör det.

Så enkelt och ändå så fullständigt lysande. Två veckor senare publicerades min första text.

Nu ligger klyschorna här bredvid mig, de förökar sig genom delning och är redo att ta över vilken sekund som helst. Men jag säger tack, men nej tack och ser hur de besviket lommar tillbaka till dansbands-låtskrivarna.

Istället säger jag bara att Sourze berikar mitt liv, inspirerar mig, får mig att se på mig själv och andra med nya, öppna och intresserade ögon och framförallt, Sourze har fått mig att börja tänka själv. Sourze är trygghet och glädje. Varje gång man kommer in här är det som att komma in på sin stamkrog som jag inte har nån eller på sin favortibar som jag inte heller har nån och bli glatt igenkänd och uppskattad. Sourze är tårar och skratt, diskussioner och debatter. Bekräftelse, men på ett konstruktivt sätt utan lismande ja-sägare. Man väljer själv hur pass delaktig man vill vara. Bara läsa och kanske kommentera, publicera eller rent av debattera. Jag bestämmer själv.

Redaktionen, mina medskribenter och vänner, ni anonyma som skriver så hejdlöst roliga kommentarer, helt enkelt alla som är Sourze, vi är bäst och jag är glad och tacksam att jag få vara en del av detta, som jag tror bara är början på nåt riktigt stort.

Sourze - I love you!

En sak till bara, innan jag går ut i den vackra sommaren. Ofta när man träffar människor som man redan innan har hunnit bilda sig en uppfattning om, via brev eller telefon, så blir man ganska besviken på den tredimensionella upplagan. Men ibland, så där en gång vartannat skottår, så händer det att det verkliga mötet istället förstärker alla de saker som man uppfattat som positiva. Man blir glad och inspirerad. DET är en härlig känsla, och på nåt vis är det självklart att Sourze var anledningen till även den glädjen.


Om författaren

Författare:
Kajsa Kallio

Om artikeln

Publicerad: 09 jul 2001 09:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: