sourze.se

Sourze i pakt med Djävulen

Vad säger grisen? MUF MUF MUF!

I dag damp det ner en riktigt riktigt dålig nyhet i min e-post-brevlåda."Ändringar i användarvillkoren på Sourze", ja ja tänkte jag, spelar roll. Men sen kom det, "Sourze har slutit avtal om samarbete med Passagen och Moderata
UngdomsförbundetMUF". Fattar ni? MUF. Att samarbeta med Moderata ungdomsförbundet är samma sak som att lova bort sin odödliga själ till Djävulen.

De älskar att äga, och nu ska de alltså också äga rätten att publicera mina artiklar på deras hädiska hemsida där det påstås att "kapitalism är vägen till frihet". Det är inte klokt, jag trodde att det fanns någon jävla moral på det här stället, men uppenbarligen hade jag fel.

Jag tänker inte uppmana någon att sluta skriva på Sourze, eller för den delen sluta själv. Men jag tänker i alla fall vädra min åsikt och så vill jag uppmana er alla att skicka "anti MUF"-mejl" i massor till redaktionen.

Kom nu inte och säg att jag bara skriver detta för att jag är lack på att det inte var Ung Vänster eller liknande som avtalet sluts med. Visserligen är det därför, men jag är ganska säker på att högervridna Sourzeskribenter hade blivit lika lacka om avtalet slutits med en röd hemsida.


Om författaren

Författare:
Björn Jönsson

Om artikeln

Publicerad: 06 jul 2001 14:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: