sourze.se
Artikelbild

Rum 819

Det sa inte bara klick, det sa KABOM.

Hon var så nervös innan planet skulle landa, hon var på väg till andra sidan jordklotet och hon hade en "dejt". När hon hade bytt plan i Kuala Lumpur så hade hon haft sex timmars väntan och hade då duschat och bytt kläder, men nu hade hon ju flugit i elva timmar igen och hon kände sej inte så fräsch.

Det här var förberett in i minsta detalj, hon tog sin nescessär som det var synd att kalla liten, den var en stor svulstig sak som innehöll ett överlevnadskit för oplanerade händelser under längre resa. Baxade upp dörren på flygplanets minimala toalett och stängde det öppna toalocket, klädde av sej allting i det minimala utrymmet och tog fram våtservietterna, tvättade sej över hela kroppen och använde säkert 40 stycken. Håret, hade velat tvätta håret men hur gör man det när man flyger? Hon har haft håret i hästsvans under flygningen och löser nu upp det och formar till det med mousse. På med kläderna igen och ut till flygstolen.

Make-up kan man göra sittande i flygstolen, vill inte vara för länge på flygtoaletten. Fram med spegeln och riggar upp den mot framförvarande stol. Underlagscreme, lätt färgad dagcreme, mascara, rouge, använder en mörk grön eyeliner men bara i ögonens slut av ögon locken för att framhäva dom gröna ögonen. Första dejten, hon tvekar mellan att bara ha läppglans eller läppstift, hon vet att hennes bleka läppar är snygga med lipliner och ett mörkt rött läppstift. Det blir läppstift. Snyggt målad men inte för mycket.

Hon har en mörkblå dräkt, kjol och kavaj och en v-ringad, djupt ur ringad omlottop i svart med lite struktur i tyget. Hon kollar att nylonstrumporna sitter snyggt och rakt och tar fram sina svarta högklackade pumps som legat i handbagaget tills nu. Klar för landning, bara nerverna på hög spänning. Parfym? njae, joo, nej, joo lite vanilj diskret bakom örat.

Flygvärdinnan går förbi och ska kolla att alla sitter som dom ska innan landning, hon stannar till och tittar på henne och hon ler och säjer wow. Flygvärdinnan har sett henne sitta där i häst svans och t-shirt förra gången hon passerade. Hon känner sej så nöjd med flygvärdinnans förvånade wow, nästan som en flört mellan 2 kvinnor. Hon vet att hon ser bra ut nu. Hoppas bara att hon duger.

Allt flyter bra i tullen, hon har bara sitt stora handbagage, en stor platt kostymbag med sina dräkter, en matchande trunk och väskan med den bärbara datorn, lite för mycket att få ha med ombord men hon har lyckats övertyga incheckningspersonalen att få ta med sej allt för hon har haft så många flygbyten och reser så långt att risken är att hon inte ser sitt bagage på länge och hon ska direkt vidare nu när hon landat.

Hon tar ett djupt andetag och går ut genom tullen och in i ankomsthallen, vet att hon är observerad. Där står HAN! Hennes "dejt". Ögonkontakt och det säjer inte klick, det säjer kabom! Dom går direkt fram till varandra och slår armarna om varandra, hon känner hans lukt och suger i sej och njuter, det luktar fräscht och hemma hos rätt partner.

Han släpper henne ser henne djupt in i ögonen och ta för sej med en kram till och tar sedan hennes väskor, lägger upp dom på en vagn som han redan har hämtat. Han tar hennes hand och skjuter vagnen med den andra handen, säjer: kom, bilen står precis utanför. Dom går hand i hand ut genom flygplatsentréns glasdörrar, det är natt, midnatt och den tropiska nattvärmen med dess lukter och syrsornas sång slår emot henne.

Det är en liten flygplats och hans bil står bara några meter från flygplatsbyggnaden. Han låser upp passagerardörren och vill att hon går in i bilen, men hon hjälper honom att lyfta in hennes bagage i bagage luckan först. Han följer henne till hennes dörr och stänger den efter henne och går sedan runt bilen för att gå in på sin sida.

När dom kör ut från flygplatsen så ska man betala för parkeringen i en liten kur, det är bara ett problem, hans bil har ratten på vänster sida och i det här landet har man vänstertrafik och bilar med ratten på höger sida, så han säjer: sorry but could you pay the fee so I dont have to walk out and around the car? Självklart att hon betalar, han ger henne några mynt och hon ger damen i luckan mynten och upp går bommen och flygplatsen ligger bakom dom.

Hotellet hon har bokat för sin första natt är bara 2-3 minuters väg från flygplatsen och dom är där snabbt. När hon skulle planera sin resa så visste han inte om han kunde möte henne mitt i natten på grund av sitt arbete och lång resa för honom till flyget så hon hade bestämt att hennes första natt skulle bli på hotellet och att om han inte kom så skulle hon ta sej dit själv och dom skulle ses på morgonen.

Det är ett litet radhushotell med parkeringsplats framför varje rum. Han går fort ut ur och rundar bilen för att öppna hennes dörr, men hon hinner ut innan han kommit fram. Han tar dörren och stänger den efter henne. Han öppnar hotelldörren och håller upp den för henne och säjer att han bär in hennes bagage.

Rummet är vackert, dämpad belysning, det är ett stort rum med högt i tak, skira vita gardiner döljer dom höga fönstren. Enkelt möblerat med en stor dubbelsäng och en liten soffgrupp, i ena hörnet är det ett litet pentry och en dörr som leder till badrummet.

Han kommer tillbaka snabbt med hennes väskor och lägger dom i soffan. Han går fram till henne och kramar henne, håller henne länge och hårt men ändå inte hårt. Dom står länge tillsammans och bara håller om varandra, så släpper han lite på kramen och kysser henne försiktigt, kysser henne med sluten mun två-tre gånger och hon känner att hon är alldeles knäsvag och öppnar munnen och kysser honom med öppen mun, hon känner hur det knyter sej i magen, det pirriga när man vill och allt stämmer. Dom kysser varandra hungrigt och hon tänker:
Jävlar, hon har läppstift på sej, hon hade inte trott att dom skulle kyssas så här innan 10 minuter hade passerat. Hon viskar tyst:
- Wait a sec.

Hon vänder sej om och går in i badrummet och torkar av läppstiftet, går tillbaka in och lägger armarna om honom. Han drar henne hårt intill sej och kysser henne igen.
Det var många år sen hon känt så starkt när hon blivit kysst. Det är fullständigt uppror inom henne. Hela hennes kropp bara skriker: gör barn!! Den primitiva känslan som säjer: JA JA JA på alla möjliga språk, där all sans och förnuft är borta.

Han slutar kyssa henne och säjer:
- Lessen älskling du måste vara trött, du har flygit i 2 dygn och inte sovit, vill du duscha och sen sova? Vill du ha något att äta? Ska du duscha/sova/äta? Vill du äta här eller ska vi gå ut? Eller är du så trött att du vill sova direkt?

Hell no! hon sparkar av sej skorna, och säjer:
- Så många frågor på en gång!
Och sen skrattar hon, han skrattar också, och dom kysser varandra igen, hon skjuter honom ifrån sej och säjer:
- Jag behöver bara ta en dusch så är jag ok igen.

Han blir ivrig och glad säjer att han checkade in när han väntade på henne och att han tog ett långt bad och att det är ett jättefint spabadkar och att han kan tappa upp ett bad åt henne och ordna lite mat medan hon badar.

Dom kysser varandra igen, hårt och hungrigt, hon frågar:
- Betyder det att du har fyllt din kvot av bad för i dag?
Han förstår inte först fast han förstår, han ler fånigt och säjer att han kan nog tänka sej att bada en gång till. Hon låter sin kavaj falla till golvet och tar tag i nederdelen av sin v-ringade topp och drar den över huvudet och skakar sen på huvudet för att få håret ok igen. Han drar henne intill sej och kysser henne och knäpper upp hennes bh. Han tar ett litet steg tillbaka och smeker hennes bröst. Han säjer:
- Wait a sec, och försvinner in i badrummet och vrider på vattenkranarna. Kommer tillbaka och dom kysser och klär av varandra.

Hon går ut i badrummet och sätter sej i det stora badkaret och han dröjer kvar i rummet, när han kommer så har han med sej två glas vin och en långstjälkad ros. Han sätter sej i karet, ger henne rosen och ena vinglaset, säjer: skål och välkommen på knagglig svenska och han kysser henne och dom dricker upp vinet.

Bägge hade dom trott att dom var så gamla att dom aldrig mer i livet skulle hitta någon att älska.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 08 jun 2001 09:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: