sourze.se

Ola Salo svarar Attac

Det var ingen recension!

Jag håller med i det som America skriver OM det hade varit en recension som jag hade avsikt att skriva och OM det var en recension Sourze bett mig skriva. Men nu var det inte det, utan jag var ombedd att skriva en reflektion.

Givetvis var jag medveten om att det var många andra inslag på kvällen än de som jag nämnde jag var ju själv ett av dem men jag tog upp de inslag som hade gjort mig konfunderad och orolig för Attacs framtoning.

Jag är glad över att America håller med mig i övrigt och jag är jätteglad för välkomnandet till att vara med forma rörelsen. Det är något jag ska ta på största allvar eftersom Attac är en rörelse jag tror på. Något som jag hoppades skulle framgå även förra gången jag skrev.


Om författaren

Författare:
Ola Salo

Om artikeln

Publicerad: 07 jun 2001 14:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: