sourze.se

Häxjakt på Norén i Expressen idag

Jag blir illa berörd då jag läser Expressen i dag om den jakt som bedrivs på Lars Norén.

Han är inte ansvarig för vilka interner som tillåts vara med i teaterprojekt. Noren har vare sej utbildning eller insyn eller ansvar för kriminalvården i Sverige och bör lämnas ifred. Jag tror inte på det som står i Expressen om att tevetittarna är upprörda över Norén. Vi är upprörda över att interner av denna kaliber tillåts att vara med i projekt och daltas med så de kan planera och begå värre och värre brott.

Jag känner sorg och medlidande med de som drabbats i Malexander. Önskar att detta inte ska drabba någon. Jag vet vad sorg är, sorg och maktlöshet. Vet att ingen sorg är någon annans sorg likvärdig.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 26 maj 2001 16:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: