sourze.se
Artikelbild

Pippi Långstrump i raffset

Tidningen Café och Pernilla Wahlgren i en ovanligt misslyckad kombination.

Ja, nu har det hänt igen. Ännu en kvinna med kändisstatus har vikt ut sig i den rikstäckande lågvattensblaskan Café.

Denna gången är det Pernilla Wahlgren som låtit kläderna falla. Med brösten upptryckta mot en vägg och i minimal kjol slår hon undan benen på alla de som strävar efter jämlikhet. Det är som någon vridit tillbaka klockan och hindrat den att gå framåt.

Det vore en överdrift att påstå att det handlar om fotokonst eller ett överraskande sätt att visa upp en ny sida av Pernilla Wahlgren. Billigt och smaklöst är närmare sanningen.

Man kan ju fråga sig varför hon gjorde det.

I ett flertal tidningar ger hon sitt svar på den frågan. Hon säger att de flesta enbart ser henne som Pippi Långstrump eller barnskådespelare och att hon vill ändra den bilden. Hon vill vara tuffare.

Jaha, så från och med nu kan vi glömma "Villa Villekulla" och istället inrikta oss på något i stil med "Vill nån knulla?".

Kanske saknar hon uppmärksamheten hon hade för ett tiotal år sedan då hon prydde var och varannan av skvallertidningarnas löpsedlar, då italiensk pojkvän och barnafödande stod i fokus. Eller så är det ett omständigt och desperat sätt att försöka skaffa sig en tuffare image.

Men sanningen är nog mer den att hon är på väg att släppa en ny skiva och att det säkert genererade i ett extra tillskott på bankkontot.

En kvinna som Pernilla Wahlgren har i mina ögon verkat hålla hårt på sin integritet genom åren, men nu har hon helt tappat sin trovärdighet.

Vad blir nästa steg?

Pernilla Wahlgren i vågade bilder tillsammans med Herr Nilsson och Lilla Gubben. Fy fan!


Om författaren

Författare:
Per Poulsen

Om artikeln

Publicerad: 22 apr 2001 17:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: