sourze.se

Klart kvinnorna ska stå till tjänst?

De som har makten och pengarna ojar sig över att inga pengar finnes att stävja människo/kvinnoförnedringen!?!?!

Miljoner män i svår sexuell nöd - miljoner män lider av negligering - miljoner män är psykisk ansatta av ofrivilligt celibat - miljoner mäns hälsa står alltså på spel...

Undras hur läkarvetenskapen har kunnat överse med dessa primära och hälsovådliga brister i mäns liv? Hur är det möjligt att samtidigt/parallellt med Viagra icke uppfunnits något sinnrikt att t r ö s t a m ä n för deras ohyggliga försakelser? Jag menar, hur är det bara möjligt med denna likgiltighet? Vi läser ju om det dagligen i tidningarna att i "slavhandelns" och illegala sexhandelns existens ligger ju Columbi Ägg, miljoner mäns sorgliga otillfredsställda sexuella behov. Ty detta måste väl bli slutsatsen?

När "trafficking" omsätter miljoner flickors och kvinnors liv och existens betyder det väl endast en sak, att motsvarande antal - minst - är i behov av dessa flickors och kvinnors omsorg, behandling, service?

Varför gör inte några länder någonting mot kvinnohandeln?? Tvärtom, till exempel i Tyskland legaliserar man nu det hela; bordeller är vilken arbetsplats som helst!

Hårresande. De som bestämt detta kanske har egna, sexuella eller ekonomiska intressen i att prostitutionen fortgår?

De som bestämt det, är förstås även helt införstådda med att deras mostrar, döttrar, kusiner, mammor utan vidare skulle ställa sig till förfogande för denna behjärtansvärda samaritverksamhet, ifall arbetskraftbrist uppstår?

Vad är det för samhällen vi lever i egentligen? Och - jag slutar aldrig förvånas och undra - vad är män för människor egentligen, som "köper" hela "paketet", resonemanget om, hur kvinnorna på så sätt hjälps till inkomster, kan försörja familjen, och andra lögner - ofta genom att de gjorts arbetslösa, kanske rent av genom direkt eller indirekt hjälp från "kunderna in spe"!?? Fäder, kusiner, bröder, söner, makar - alla är också de män!

Jag förstår ingenting... Vilka är d å kunderna om våra egna "snälla" män avskyr porrhanteringen? Ja, säg det.

Vilka är grunden för dessa ständiga brott mot FN-konventionen, som tillåter, ja, kräver - att prostitution och dess utövare helt enkelt finns tillgängliga. För vad?

Sexuell tillfredsställelse? Det behovet krymper verkligen med tanke på att för det krävs att vissa människor - kvinnor - säljs och köps för ändamålet - dessa har väl då inga behov? Varken sexuella eller mänskliga? Behov av hem, närstående, kärlek, vänlighet, trygghet? De förväntas avstå precis a l l t för mäns sexuella tillfredsställelse.

Om det inte vore så fruktansvärt sorgligt det hela, skulle man garva ihjäl sig, ty egentligen förlöjligar männen sig själva i och med denna hantering. Och så sägs det att inga pengar finns för att stävja något av de grövsta brotten som finns???

Tack och lov att man äntligen i Haags krigsförbrytar-domstol kommit till insikt om att våldtäkt, sexuellt missbruk vilket ju är tortyr klassas som ett brott och straffas! Äntligen! Om denna syn på saken appliceras på sex-"industrin" blir den olaglig hela vägen och straffbar - förhoppningsvis strängt straffbar.


Om författaren

Författare:
Hildegard Trinkies

Om artikeln

Publicerad: 20 apr 2001 17:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: