sourze.se
Artikelbild

Cindy Crawford - dum som ett spån

På aftonbladet.se kunde jag idag läsa att Cindy tycker att Jennifer Lopez rumpa är för bred.

Före detta supermodellen Cindy Crawford är ungefär 30 år, om inte mer, skulle jag tro. Då räknas man väl som vuxen? Jo, hon är vuxen. Och jag är besviken.

Det känns som att hela vuxenvärlden har svikit mig. Visst, vi läser om vuxnas dumheter varenda dag men det här måste vara ett nytt lågvattenmärke. Jag trodde man slutade med låga förolämpningar av det här slaget redan nån gång på högstadiet. Så fel man kan ha! Ska det där vara att vara vuxen, vill jag aldrig bli vuxen.

Jag vill inte beblanda mig med sådana människor över huvud taget, men jag är rädd att vid något tillfälle kommer det att bli oundvikligt. Och då kan man inte längre trösta sig med att personen är "ung och dum", att den kommer att växa ifrån det. Däri ligger besvikelsen.

För det första finner jag tanken att Jennifer Lopez skulle vara "kurvig" skrattretande. I mina ögon har hon likadan kropp som i princip alla kvinnor i samma genre som hon. För det andra så är väl rumpstorlek något av det mest ointressanta man kan tänka sig. Hur kan man över huvud taget komma på idén att uttala sig så i en intervju vilket får mig att hoppas att allt bara är ett skämt?

Min gissning är att det här är en avdankad modells försök till att få uppmärksamhet. Hon har ju ändå gått från att vara hyllad supermodell till att göra reklam för mikrovågsugnar och andra köksattiraljer, medan andra, yngre kvinnor, som Lopez, glidit förbi och in i rampljuset.

Kanske. Eller så är hon bara dum i huvudet.


Om författaren

Författare:
Gisela Jönsson

Om artikeln

Publicerad: 18 apr 2001 17:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: