sourze.se
Foto: Christer Elderud

Tillsätt bara tystnad!

"What a difference a day makes", så hette en trevlig diskolåt från 70-talet. Men nu handlar det om skillnaden som tystnad gör.

Kommentarer

Själens försvar

Dikt och bildminne från Beckomberga mentalsjukhus 1977

Kommentarer

Liten dagboksanteckning

"Efter att ha läst Eben Alexanders bok (Till himlen och tillbaka) vet jag inte längre om knasigheten och begränsningen bara finns här och nu. I den värld vi lever i finns allt detta. Det som jag så ofta har känt som en frustration..."

Kommentarer

Mord som underhållning

Jag funderar över hur civiliserade, vänliga, arbetande människor fungerar, de hundratusental som väljer blodiga mordhistorier som kvällslektyr.

Kommentarer

DN och Jonas Thente vilse i arbetarnas land

"Jonas Thente skriver i DN (141022) att han saknar en riktig arbetarskildring och menar att de flesta som skriver om arbete bara turistar på jobbet de skriver om..."

Kommentarer

Bridget Jones – vart tog pojken vägen?

Jag må vara luttrad, men ger ännu inte upp hoppet om Bridget Jones. Jag ser verkligen fram emot nästa bok i serien, om tjugo år eller så, när Bridget på nytt blivit singel, barnen är vuxna och hon kan gå bärsärkagång på pensionärshemmet tills hon ännu en gång lyckas fånga mr Right. Har tips på titel också: Bridget Jones - Crazy about an old fart… Men Helen, du får allt öva på att skriva lite bättre sexskildringar till dess!

Kommentarer