sourze.se

Vårt liv med Internet: LIKE

Denna serie artiklar kommer att handla om något som på rekordkort tid blivit normalitet, och som radikalt förändrat våra liv i grunden: Internet.

Kommentarer

8 sätt på vilka IOT kommer att påverka din verksamhet

IOT är ett relativt nytt begrepp och står för Internet Of Things. Things står för de saker vi ansluter till internet som datorer, plattor och mobiltelefoner.

Kommentarer

Det finns ingenting som heter snabba pengar.

Just nu cirkulerar det väldigt många clickbait-artiklar på nätet. Clickbait är, som jag precis har fått lära mig, ett sätt att anpassa dina texter och rubriker på ett sätt så att de blir klickvänliga. Klickvänliga artiklar är såna som tidningar och sidor tjänar allra mest pengar på just nu, därför verkar det som att dessa har kommit för att stanna. Man får betalt online via annonser och varje gång en person laddar en sida på din hemsida så genererar det i en slant i plånboken för dig själv. Detta är anledningen till att vi inte ser exempelvis ”Topp 5 kändisar på Oscarsgalan” på samma sida, utan tvingas klicka vidare till sida 2, sida 3 osv för att se allihopa.

Kommentarer

Google och rätten till ett digitalt privatliv

Right to be forgotten - individer har efter en dom i Europadomstolen numera rätt att få info om sin person raderad ur Googles resultat.

Kommentarer