Rapportera inlägg

Valt inlägg:

Lyssna ALDRIG var en norrman, som exempelvis Leif-Arne, har att säga om fisk. Landets befolkning är totalt värdelösa på att tillreda fisk. Med ett undantag. Och det gäller att koka torsk. Men det kan å andra sidan en medvetslös klara av. Norska sillinläggningar går inte att äta. Därför måste sill importeras från Sverige. Ett tag hade jag en norsk affärsbekant och varje gång han kom till Stockholm ville han prompt ha sjötunga för det klarade man, förstås, inte heller av att tillaga i Norge. Det enda försonande jag kan hitta på det norska matbordet är deras brännvin. För övrigt, och helt stilenligt, har norrmännen heller aldrig lärt sig att äta lunch, utan nöjer sig med kletiga smörgåsar, som bär med sig hemifrån. Det säger det mesta om landets matkultur och oförmågan att laga mat.

Ett meddelande kommer att skickas till ansvarig som besultar om inlägget skall tas bort, av vilken anledning vill du rapportera det här inlägget?