sourze.se

Varför gullar de med kommunister?

Jo, Sverige är västvärldens mest vänstervridna land!

Tänk om man öppnat en nattklubbskedja som hette “Gestapo". Då hade alla blivit upprörda. Men att öppna en nattklubbskedja vid namn "KGB" är bara “ironiskt".

Länk: tinyurl.com

En ironi som jag tror inte alla kommunismens 100 miljoner offer skulle uppskatta.

“Antirasistiska" Expo låter exempelvis bekännande kommunister som Jenny Lindahl skriva i sin “demokratiska" tidning, som av någon underlig anledning bara håller ögon på högerextremism, inte vänsterextremism. Hm. Hur skall man skall tolka det?

Jag skrev och frågade Robert Aschberg, men han svarade inte. Men med tanke på hans kommunistiska förflutna ? så kanske det inte är så underligt.

Varför är nästan alla höjdare f.d. kommunister? Till och med “borgerliga" intellektuella som Göran Rosenberg, Peppe Engberg iofs en schyst lirare, Göran Skytte och, till min förvåning, till och med Mats Gellerfelt!!!

Finns det någon ledande intellektuell i dagens Sverige som inte varit kommunist? Horace Engdahl? Fast han är ju inte särskilt ledande, bara en “skönande".

För “demokrater" är det numera otroligt viktigt att distansera sig från Sverigedemokraterna. Att anklaga dem för nazism. Men att vänslas och gulla med kommunister, ja, det är rumsrent. Varför?

Vår regering till och med har ett kommunistiskt parti som stödparti. Fascinerande!

Så, Sverigedemokrater, ta det inte så hårt att Transport och deras medlöpare kallar er nazister. Minns att de har en väldigt ambivalent hållning till kommunismen, ja, en sådan hållning som Per Ahlmark definitivt skulle kalla “medlöperi".

Nej, jag tycker inte om ert förflutna, eller ens ert nuvarande. Jag tycker ni hycklar om ert förflutna, men det gör ju vänsterpartisterna också, men det tycks inte medföra något problem för att få frottera sig med alla Tjusiga eller att få släppas in i det demokratiska finrummet.

Gud vad jag älskar alla kommunistiska medlöpare! Har ni också tänkt på hur man inte tar med hatbrott mot
svenskar och vita i statistiken över hatbrott? Hur kan jag veta det? Hallå, vakna!

Länk: aftonbladet.se

Multikulturalismen har av en del beskrivits som nymarxism. Låt mig säga så här. Inget består .

Vad som är moral och anständighet i dag, är motsatsen i morgon. Jag lovar.
Om författaren

Författare:
Michael Ståhlberg

Om artikeln

Publicerad: 02 dec 2005 18:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: